TS: Državna pomoć kroz subvencije nedovoljno transparentna

Izvor: EurActiv Srbija, 12.Jun.2017, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TS: Državna pomoć kroz subvencije nedovoljno transparentna

Sistem dodele državne pomoći investitorima preko subvencija u Srbiji je unapredjen u odnosu na 2015. godinu i transparentniji je, ali nije bolja kontrola davanja državnog novca, rekao je 12. juna predsednik Transparentnosti Srbija (TS) Vladimir Goati. On je na konferenciji za novinare o subvencijama investitorima istakao da se godišnje troši ogromna suma novca na državnu pomoć i da je u 2015. iz državne kase za te namene potrošeno 860 miliona evra.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

TS: Državna pomoć kroz subvencije nedovoljno transparentna, nije poboljšana kontrola

Izvor: Beta, 12.Jun.2017

Sistem dodeljivanja državne pomoći investitorima preko subvencija u Srbiji je unapredjen u odnosu na 2015. godinu i transparentniji je, ali nije bolja kontrola davanja državnog novca, rekao je danas predsednik Transparentnosti Srbija (TS) Vladimir Goati.Goati je na konferenciji za novinare o subvencijama...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.