TRAGEDIJA U LUKSUZNOM HOTELU: Život joj potpuno uništen na medenom mesecu (FOTO)

Izvor: S media, 07.Apr.2013, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U LUKSUZNOM HOTELU: Život joj potpuno uništen na medenom mesecu (FOTO)

Natali Krejn (34) teško je povređena u nesreći koja se dogodila u hotelu u Abu Dabiju. Iako je od tada prošlo pet godina, njeno stanje je jako loše. Ženi je neophodna komplikovana hirurška intervencija, za koju njena porodica nema novca.

Tragedija se desila u luksuznom hotelu u Abu Dabiju, gde je bračni par Krejn odseo. Prilikom raspakivanja stvari, Natali je na glavu pala loše pričvršćena polica u ormaru.

"Našao sam je onesvešćenu, povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na njenoj glavi izgledale su užasno", kaže njen muž.

Natali je zadobila povrede koje su uzrokovale neprestane epileptične napade. "Tokom prethodnih godina, nismo smeli da je ostavimo samu ni na trenutak, jer bi padala i dodatno se ozleđivala", kaže njena majka Endži Smit (63).

Poslednjih pola godine, doktori su morali da Natali stave u veštačku komu šest puta, jer su napadi postali toliko opasni da su pretili da prekinu rad vitalnih organa.

Zbog teškog stanja mladoj ženi je neophodna operacija i tretman koji koštaju više miliona dolara, za šta njena porodica nema novca. "Kao kompenzaciju za nesreću hotel nam je isplatio 36.000 funti, što nije ni izbliza dovoljno da pomogne mojoj supruzi", kaže njen muž.

(Daily Mail)

Foto: Printscreen Daily Mail

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.