Izvor: S media, 07.Apr.2013, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAČI PLANIRA KRVOPROLIĆE NA KIM: Za 48 sati počinje pogrom Srba!

Kosovski premijer Hašim Tači podigao je na najviši stepen gotovosti pripadnike specijalne jedinice kosovske policije ROSU, koji su spremni da krenu u akciju proterivanja preostalih Srba iz pokrajine, pokazuju obaveštajni podaci kojima raspolaže državni vrh!

Kako tvrdi izvor Kurira iz vrha vlasti, Tačijev plan, u slučaju da Beograd ne potpiše sporazum s Prištinom, jeste da specijalci očiste sever pokrajine i enklave od Srba kako bi uspostavio vlast i na >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << severu Kosova.

Pošto je EU pregovaračima dala rok do utorka da se odluče o ponudi Brisela, albanski specijalci bi za 48 sata mogli da krenu na Srbe.

(Kurir)

Foto: Beta, Armenija Zejmi Besevic, EV

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.