Svi su oduševljeni: Ovo je poklon koji je Tamara Vučić dobila od hrvatske predsednice (FOTO)

Izvor: BKTV News, 24.Jun.2017, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi su oduševljeni: Ovo je poklon koji je Tamara Vučić dobila od hrvatske predsednice (FOTO)

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović je prilikom ceremonije dolaska na inauguraciju supruzi predsednika Vučića Tamari uručila poklon upakovan u crvenu kutijicu.

To je izazvalo veliku pažnju u Srbiji, a do sada je bila velika misterija šta se nalazilo u kutijici.

Naime, Tamara Vučić je od hrvatske predsednice dobila privezak s likom Bogorodice i bebe Isusa s natpisom “Majka Božja od kamenitih vrata”. Na poleđini priveska ispod grba piše: “Da život >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << imaju”, prenosi RTS.

Inače, hrvatsku predsednicu je na beogradskom aerodromu dočekala potpredsednica vlade Zorana Mihajlović. Grabar Kitarović doputovala je avionom hrvatske vlade, a dočekana je uz državne počasti, sa crvenim tepihom i postrojenom gardom.

Tom prilikom, gošća iz Hrvatske dobila je zanimljiv poklon, kojim se promoviše srpska tradicija, piše "Blic". Mihajlović podržava rad žena u "Etno mreži" i njihove domaće rukotvorine poklanja delegacijama i državnicima.

Kolindi Grabar Kitarović je poklonila rad Drage Rudić. U pitanju je heklani leptir, upakovan u ukrasnu kutiju.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.