Izvor: Danas, 09.Apr.2024, 16:00

Svetislav Kostić (ZLF) o neizlasku na izbore: Ja budala da budem neću!

Ako moja partija ZLF i ostatak koalicije Srbija protiv nasilja ima bilo kakav instinkt za samoodržanjem, ona će se maksimalno boriti za bolje uslove, ali će na izbore treba izaći, smatra Svetislav Kostić, funkcioner Zeleno-levog fronta, član pravnog tima ove stranke i vanredni profesor Pravnog fakulteta.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radomir Lazović za Danas o nesaglasju u opoziciji oko izlaska na izbore 2. juna: Mislim da su oba rešenja loša

Izvor: Danas, 10.Apr.2024, 14:06

Mislim da su oba rešenja loša, i izlazak na izbore bez promene uslova i neizlazak, i to govori o veličini krize u kojoj se nalazimo – kaže za Danas Radomir Lazović, kopredsednik Zeleno-levog fronta, odgovarajući na pitanje o tome kako komentariše to što je lider Pokreta slobodnih građana saopštio...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.