Sutra ponavljanje referenduma na devet glasačkih mesta

Izvor: B92, 22.Jan.2022, 18:42

Sutra ponavljanje referenduma na devet glasačkih mesta

Na devet glasačkih mesta u Srbiji sutra, 23. januara, od 7 do 20 časova biće ponovljen referendum o promeni Ustava u oblasti pravosuđa.

Kako je ranije rečeno na sednici Republičke izborne komisije (RIK), referendum se ponavlja jer na tim mestima nije mogao da se utvrdi rezultat ili je rezultat bio poništen.

Glasanje na referendumu biće ponovljeno na glasačkom mestu broj 16 u Petrovcu na Mlavi, na glasačkim mestima broj 10, 20, 22 i 38 u Trsteniku, na glasačkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mestu 43 u Bačkoj Topoli, na glasačkom mestu broj 33 u Gradskoj opštini Pantelej u Nišu, na glasačkom mestu 47 u Čačku i na glasačkom mestu 31 u Požarevcu.

Na ponovljenom referendumu biće odštampano ukupno 7.750 glasačkih listića za 7.711 glasača.

Takođe, na tim glasačkim mestima biće formirani i novi odbori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Glišić: Na ponovljenom glasanju "ogromna promena"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2022, 09:11

U Srbiji je danas na devet biračkih mesta održano ponovljeno glasanje na referendumu o promeni Ustava u oblasti pravosuđa, a predsednik izvršnog odbora SNS Darko Glišić kaže da se, iako ono ne može da utiče na konačan rezultat, dogodilo "pravo čudo" kada su sabrani današnji rezultati...On...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.