Sutra glasanje i nova sednica

Izvor: S media, 28.Jun.2010, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra glasanje i nova sednica

Skupstina Srbije glasaće sutra o sedam tačaka dnevnog reda medju kojima su i izmene i dopune Zakona o Narodnoj banci Srbije, a zatim početi novu sednicu.

Poslanici će glasati o Predlogu zakona o elektronskim komunikacijama, o izmenama i dopunama Zakona o visokom obrazovanju, o Predlogu zakona o sudskim veštacima i o dva vojna sporazuma.

Posle glasanja trebalo bi da počne nova sednica na čijem je dnevnom redu Predlog zakona o podsticanju gradjevinske industrije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Republike Srbije u uslovima ekonomske krize i izmene i dopune Zakona o Agenciji za borbu protiv korupcije.

Na dnevnom redu je i Predlog kandidata za izbor sudije Ustavnog suda, koji je podneo predsednik Srbije Boris Tadić.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.