Šutanovac u poseti Kuvajtu

Izvor: S media, 24.Apr.2010, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac u poseti Kuvajtu

Ministar odbrane Dragan Šutanovac boraviće 25. i 26. aprila u dvodnevnoj poseti Kuvajtu, gde će sa zvaničnicima te zemlje razgovarati o unapredjenju bilateralne vojne i vojnoekonomske saradnje, saopštilo je danas resorno ministarstvo.

Ministar Šutanovac sastaće se sa zamenikom emira, prestolonaslednikom šeikom Nafavom Al-Ahmadom Al-DŽaberom Al-Sabahom, predsednikom vlade šeikom Naserom Al-Mohamedom Al-Ahmadom Al-DŽabarom Al-Sabahom i sa prvim potpredsednikom vlade i ministrom odbrane šeikom DŽaberom Al-Mubarakom Al-Hamadom Al-Sabahom.

Drugog dana posete, delegacija Ministarstva odbrane obići će vojnu bazu u Kuvajtu, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šutanovac u dvodnevnoj poseti Kuvajtu

Izvor: Blic, 24.Apr.2010

Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac boraviće 25. i 26. aprila u poseti Kuvajtu gde će sa zvaničnicima te zemlje razgovarati o vojnoj i vojnoekonomskoj saradnji, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane...Šutanovac će se sastati sa zamenikom emira prestolonaslednikom šeikom Nafavom al Ahmadom...

Nastavak na Blic...

Šutanovac u dvodnevnoj poseti Kuvajtu

Izvor: Glas javnosti, 25.Apr.2010, 07:02

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac boraviće 25. i 26. aprila u poseti Kuvajtu, gde će sa zvaničnicima te zemlje razgovarati o vojnoj i vojnoekonomskoj saradnji, saopštilo je Ministarstvo odbrane...Šutanovac će se sastati sa zamenikom emira prestolonaslednikom šeikom Nafavom Al-Ahmadom...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.