Izvor: Blic, 28.Maj.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac tužio Budimirovića zbog neistinitih optužbi

Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac tužio je pred Drugim opštinskim sudom nekadašnjeg predsednika opštine Svilajnac Dobrivoja Budimirovića zbog iznošenja diskvalifikacija i neistina.



Saslušanje tužioca i tuženog zakazano je za sredu, 11. jun.

Advokat Dragana Šutanovca, Goran Draganić rekao je danas Beti da je reč o tužbi za naknadu nematerijalne štete zbog diskvalifikacija i neistina koje je na račun Šutanovca izneo Budimirović. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Budimirović je za list "Pravda" prošle godine rekao da je Šutanovac bio u obezbeđenju funkcionera JUL-a Nenada Đorđevića, kao i da je "prevarant i šibicar". Prema rečima Draganića, Šutanovac i ne poznaje Đorđevića i želi da na sudu dokaže da su tvrdnje Budimirovića neistina.

"Šutanovac dozvoljava svaki kritički stav u Srbiji, ali neće dozvoliti da mu se narušva čast i ugled", rekao je Draganić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.