Izvor: B92, 19.Sep.2009, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac o saradnji sa KFOR-om

Beograd -- Saradnja KFOR-a i Vojske Srbije je zadovoljavajuća, ali može da bude i na višem nivou, rekao je danas ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac.

Nakon razgovora sa ministrom odbrane Turske Mehmetom Gonulom u Beogradu, Šutanovac je novinarima rekao da je u toku susreta bilo reči i o Kosovu.

"Poznato je da se o konačnom statusu naši stavovi razlikuju, ali smo razgovarali o saradnji KFOR-a i Vojske Srbije, odnosno Ministarstva odbrane i zaključili smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ta saradnja može da bude i na višem nivou i da je za sada zadovaljavajuća", kazao je on.

Šutanovac je naveo da je ministra odbrane Turske informisao o stanju u regionu i namerama Srbije da se regionalna saradnja učvrsti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šutanovac:Saradnja KFOR-a I Vojske Srbije može biti bolja

Izvor: NaDlanu.com, 19.Sep.2009

BEOGRAD, 19. septembra 2009. (Beta) - Saradnja KFOR-a i Vojske Srbije je zadovoljavajuća, ali može da bude i na višem nivou, rekao je u subotu ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac. Nakon razgovora sa ministrom odbrane Turske Mehmet Gonulom u Beogradu Šutanovac je novinarima rekao da je u toku...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.