Šutanovac imao saobraćajni udes

Izvor: Glas javnosti, 27.Jan.2010, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac imao saobraćajni udes

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac imao je jutros saobraćajni udes kod Batočine, ali se oseća dobro i nije povređen, rečeno je u Ministarstvu odbrane.

Vozač automobila koji je dolazio iz suprotnog pravca izgubio je kontrolu nad vozilom, okrenuo se zbog snega na putu i prešao je u traku u kojoj je bilo vozilo Ministarstva odbrane.

Vozač ministra je pokušao da izbegne kontakt dva automobila, pa je zbog toga vozilo Ministarstva odbrane sletelo sa puta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
Šutanovac je krenuo na Kopaonik, gde je bio planiran susret sa kadetima vojske.

Jeli to onaj tadicev profesor doktor vojnih nauka???

Jes jes, ekspert za izvoz NVO-gospodar rata, isao da se kadetima izvini sto ih je vakcinisao po naredjenju-zamolio ga Tomica da mu ne propadnu vakcine i da im kaze da im je perspektiva Avganistan i Irak a Kosovo da zaborave!

prezivio--steta , bas smo malerozni

ma baš me briga za Šutanovca,i da nije preživeo ne bih se nešto nasekirala,svakako je čovek koji uništava srpsku vojsku a onaj njegov kum celu srbiju!!!

drago mi je što pripadnici njegovog obezbeđenja nisu povredjeni jer ih uglavnom sve poznajem!!!

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.