Šutanovac i Vorlik sutra u poseti Pranjanima

Izvor: S media, 05.Okt.2010, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac i Vorlik sutra u poseti Pranjanima

Ministar odbrane Dragan Šutanovac i ambasadorka SAD u Srbiji Meri Vorlik obići će sutra osnovnu školu ''Ivo Andrić'' u Pranjanima i tom prilikom će uručiti 700.000 dolara koje vlada SAD donira za izgradnju biblioteke i završetak izgradnje fiskulturne sale u toj školi, najavili su iz ministarstva.

Cilj posete je nastavak projekta ''Humanitarna asistencija'', a donacija će biti uručena Pranjanima u znak zahvalnosti za misiju Halijard, odnosno spasavanje američkih >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pilota u Drugom svetskom ratu.

Sam projekt se sastoji od dva manja projekta, izgradnja biblioteke koja će povezivati dve postojeće školske zgrade i služiće kao mesto za okupljanje lokalne zajednice i završetak sportske sale čiju izgradnju je opština počela i gotovo završila pre nekoliko godina, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Šutanovac i Vorlik u poseti Pranjanima

Izvor: Vesti-online.com, 06.Okt.2010, 09:54

Ministar odbrane Dragan Šutanovac i ambasadorka SAD u Srbiji Meri Vorlik danas će obići osnovnu školu "Ivo Andrić" u Pranjanima kraj Gornjeg Milanovca, i uručiti 700.000 dolara pomoći vlade SAD za izgradnju biblioteke i fiskulturne sale u toj obrazovanoj ustanovi.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.