Izvor: S media, 23.Avg.2012, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Vlada formirana na beskrupolozan način ne daje rezultate

Potpredsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac poručio je da je rukovodstvo stranke svesno grešaka iz prošlosti i da će sve što se bude činilo unutar DS predstojeće jeseni biti u korist njenog jačanja i jačanja Srbije.

"Svesni smo gde smo grešili, neke stvari smo videli u prošlom vremenu, druge su se pokazale nakon izbora. A nekada smo verovali nekome kome nije trebalo. Sva dešavanja biće u korist jačanja stranke sa ciljem da ojačamo celu Srbiju sa ubeđenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da ljudi koji će o tome odlučivati znaju u kom pravcu treba da idu DS i Srbija", rekao je Šutanovac.

On je na godišnjoj skupštini opštinskog odbora DS u Smederevskoj Palanci istakao da se bez DS Srbija neće razvijati na način kako želi većina građana Srbije.

"Već danas možemo videti da vlada, koja je formirana na beskrupolozan način, ne daje rezultate koje je obećala", ocenio je Šutanovac i kao primer naveo podelu preduzeća na partijskoj osnovi uprkos obećanjima o departizaciji, najavu povećanja PDV...

DS važniji medijima od kursa dinara i PDV

On se osvnuo i na interesovanje medija na unutrastranačka dešavanja u DS i naglasio da su vesti o toj stranci "medijima važnija od kursa dinara i PDV".

"Skrenuo bi im pažnju da pogledaju šta se dešava u Srbiji, jer sve zavisi od onih u vlasti, a ne od DS. Svima koji su zabrinuti za DS poručujem da je ova stranka dugo opstajala i da smo iz svakog poraza izlazili bolji i jači. I iz ovog ćemo sigurno tako izaći", poručio je Šutanovac.

Godišnjoj skupštini opštinskog odbora Smederevske Palanke pored Šutanovca prisustvuje zamenik predsednika DS Dragan Ðilas, predsednik Izvršnog odbora DS Marko Ðurišić i predsednik demokratske omladine Balša Božović.

(Tanjug)

FOTO: facebook

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.