Izvor: B92, 02.Jan.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Rešenje su izbori

Beograd -- Član Predsedništva Demokratske stranke Dragan Šutanovac kaže da ne očekuje da će bilo koja afera dobiti epilog.

"Ne očekujem da će ijedna afera dobiti epilog u ovom sazivu Parlamenta i sadašnjem sastavu Vlade. Jedino rešenje je raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora i stvaranje istinski demokratske vlade, koju će istinski kontrolisati Parlament i koja će rešavati sve probleme države i građana", kaže Šutanovac.

"Teško je prognozirati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada će biti izbora, a premijer Vojislav Koštunica će po svaku cenu, kršeći Ustav i zakon, pokušati da opstane na vlasti. Takva situacija smanjuje manevarski prostor opozicije, koja u situaciji u kojoj je i veliki deo medija pod uticajem Vlade teško može da predstavi svoju politiku i objasni javnosti šta se zaista dešava u Parlamentu i u Srbiji", kaže Šutanovac.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.