Šutanovac: Ne plaši se DS izbora - koji nikome ne trebaju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Ne plaši se DS izbora - koji nikome ne trebaju

BEOGRAD - Potpredsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac je izjavio da se njegova stranka ne plaši izbora i da vladajuća koalicija nije u krizi.

U intervjuu listu "Pres" Šutanovac je istakao da "vlada nije u krizi i da neće pasti" i pored preglasavanja na poslednjoj sednici oko gasnog aranžmana sa Rusijom.

"Ne očekujem da će vlada pasti zbog NIS-a", istakao je on i naglasio da ne veruje da će Mlađan Dinkić izaći iz vladajuće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koalicije.

Takođe je izjavio da ne vidi razloge da se G17 izbaci iz vladajuće koalicije.

"DS nema strah od izbora, ali ja zaista ne vidim kojoj političkoj stranci bi to odgovaralo,a najmanje građanima. Konačno sledeća godina će biti jedna od najizazovnijih za Srbiju, tako da se od političara očekuje da obezbede stabilnost. Bilo bi neodgovorno da idemo na izbore i trošimo pare na kampanju", rekao je Šutanovac odgovarajući na pitanje šta misli o ideji narodnjaka da se na proleće održe vanredni izbori.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.