Izvor: B92, 15.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Susret Tadić-Čeku zbog magle

Skoplje -- Boris Tadić i Agim Čeku sreli su se slučajno na aerodromu u Skoplju, gde su morali da slete zbog magle u Beogradu i Prištini.

Pored predsednika Srbije i kosovskog premijera, na aerodromu je bio i šef UNMIK-a Joahim Riker. Politički savetnik kosovskog premijera Arben Ćerenzi, koji je prisustvovao susretu, rekao je agenciji Beta da su se Tadić i Čeku slučajno sreli u VIP salonu aerodroma i da su razmenili nekoliko "kurtoaznih" reči.

Prema njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rečima, nije bilo ozbiljnijeg razgovora, a susret je trajao oko pet minuta, nakon čega je Tadić krenuo automobilom za Beograd, a Čeku za Prištinu.

Predsednik Srbije vraćao se iz posete Briselu, gde je juče potpisao sporazum o pristupanju Srbije programu NATO-a Partnerstvo za mir. Agim Čeku se vraćao iz Budimpešte.

Tadić je po povratku iz Skoplja večeras posetio Vranje, u okviru predizborne kampanje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.