Sukob u Gazi bi mogao biti priprema za napad na Iran

Izvor: Vostok.rs, 22.Nov.2012, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob u Gazi bi mogao biti priprema za napad na Iran

22.11.2012. -

Palestinska oslobodilačka organizacija (PLO) pozdravlja postizanje sporazuma o prekidu vatre između Izraela i Hamasa u pojasu Gaze, ali smatra da je sukob svoje vrste priprema za napad na Iran, izjavio je u četvrtak na konferenciji za novinare član Izvršnog komiteta PLO Saleh Rafat.

On smatra da Izrael napada saveznike Teherana, shvatajući da je sada preslab za Iran. Predstavnik PLO kaže da je sukob u Gazi povezan s predstojećim parlamentarnim izborima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << u jevrejskoj državi, a takođe s planiranim za 29. novembar obraćanjem Mahmuda Abasa Organizaciji Ujedinjenih nacija sa zahtevom da se Palestini da status posmatrača.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.