Subotica: Pastor predstavio program

Izvor: B92, 24.Apr.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotica: Pastor predstavio program

Subotica -- Nosilac liste mađarske koalicije Ištvan Pastor je juče u Subotici predstavio program razvoja u naredne četiri godine, koji obuhvata sve sektore društva u tom gradu.

Programom razvoja Subotice je predviđeno osnivanje industrijskih i slobodnih zona, logističkog centra za razvoj poljoprivrede, regionalne deponije i subotičkog univerziteta, rekao je on. Pastor je dodao da razvojni plan nije predviđen samo za Mađare, već i za pripadnike svih nacionalnosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Imamo ambiciozan, ali realan program koji će biti dobar za sve građane Subotice, bez obzira na nacionalnu pripadnosti. Mislim da je program ostvarljiv uz saradnju svih koji su dobronamerni, bez obzira kada se doselio u Suboticu i kojoj nacionalnoj grupi pripada", kazao je Pastor.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.