Izvor: B92, 16.Feb.2009, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrpce: Ušao s eksplozivom u kafić

Priština -- Dvadesetčetvorogodišnji Albanac Husa Arben iz opštine Kačanik uhapšen je u jednom srpskom kafiću u Štrpcu zbog sumnje da je bio opasan eksplozivom.

Njega je uhapsila Kosovska policijska služba i vezala za ogradu u dvorište policijske stanice. Tu je bio nekoliko sati dok nisu došli pripadnici specijalne jedinice Kfora za razminiravanje. Događaj je uznemirio žitelje Štrpca koji su se okupili oko policijske stanice sve dok nije došao Kfor koji je opkolio krug policijske stanice, udaljio prisutne i mladića uveo u stanicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Incident u Štrpcu

Izvor: RTV Pink, 17.Feb.2009, 00:37

Uhapšen Albanac pod sumnjom da je opasan eksplozivom . . . Sumnja se da Albanac, čiji identitet nije saopšten, koji je uhapšen večeras u Štrpcu u jednom kafiću, sa sobom ima eksploziv, rečeno je Tanjugu u Kosovskoj policijskoj službi (KPS). .

Nastavak na RTV Pink...

Određen pritvor "bombašu" iz Štrpca

Izvor: RTS, 17.Feb.2009

Albancu Arbenu Husi iz Kačanika koji je uhapšen u jednom srpskom kafiću zbog posedovanja protivpešadijske mine određen je pritvor, saopštila je Kosovska policijska služba...Albancu Arbenu Husi iz Kačanika, koga su pripadnici Kfora uhapsili u jednom srpskom kafiću u Štrpcu jer je kod sebe imao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.