Izvor: Blic, 08.Avg.2016, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojiljković: Očekivan sastav nove vlade - iznenađenje izostanak Selakovića

Profesor na beogradskom Fakultetu političkih nauka Zoran Stoiljković ocenio je da je "manje više očekivan" sastav buduće vlade koji je danas predložio mandatar Aleksandar Vučić i da jedino iznenađenje predstavlja izostanak dosadašnjeg ministra pravde Nikole Selakovića.

- "Predloženi sastav je očekivan a malo iznenadjenje za mene predstavlja izostanak Selakovića koji je iz tog (uskog kruga) Vučićević saradnika... ne znam zašto je do toga došlo, a ostalo je sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << manje više očekivano", rekao je za agenciju Beta Stoiljković.

On je rekao i da predloženi sastav budućeg Vućićevog kabineta pokazuje i da je "to direktno vlada Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije i još ponekog ko pripada nekoj drugoj opciji".

Pročitajte još

- Očekujem i da će se i drugi uključivati (u vladu) preko pozicije državnih sekretara ... i mislim da nema neke bitne razlike u odnosu prethodnu vladu - zaključio je Stojiljković.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stojiljković: Očekivan sastav nove vlade

Izvor: Beta, 08.Avg.2016

Profesor na beogradskom Fakultetu političkih nauka Zoran Stojiljković ocenio je da je "manje više očekivan" sastav buduće vlade koji je danas predložio mandatar Aleksandar Vučić i da jedino iznenadjenje predstavlja izostanak dosadašnjeg ministra pravde Nikole Selakovića."Predloženi sastav...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.