Izvor: B92, 21.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Što pre izbori - to bolje"

Beograd -- Zamenik predsednika DS-a Dušan Petrović kaže da izbore treba održati što pre, za dobrobit građana.

Građani bi trebalo da dobiju još jednu priliku da donesu odluku u kom pravcu da ide zemlja i ko bi trebalo te odluke da donosi, rekao je Petrović za Dnevnik i ocenio da će odgovori doći u narednim nedeljama.

Petrović je rekao da su pitanja izbora otvorena i da je stav Demokratske stranke da izbori za predsednika države i pokrajinski izbori treba >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da budu održani što pre.

"Pozicija DS-a i u Vojvodini i generalno u Srbiji jeste da možemo da ulazimo u koalicione aranžmane samo s političkim strankama koje temeljno imaju iste ciljeve kao i mi, da zemlja što pre uđe u EU, da se ekonomske prilike u Srbiji poboljšaju onoliko koliko je to moguće i da za to stvorimo uslove, i da suzbijemo kriminal", rekao je on.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.