Stigao novi trejler za Ledeno doba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2016, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao novi trejler za "Ledeno doba"

Objavljen je novi trejler za peti nastavak popularne animirane avanture "Ledeno doba: Veliki udar", a film u domaće bioskope stiže 14. jula, saopštio je distributer "MegaKom film".

Skretova epska potraga za odbeglim žirom ovoga puta će ga katapultirati u svemir, gde će se dogoditi niz kosmičkih događaja koji prete uništenju celog sveta.

Kako bi se spasili od katastrofe koja im preti, Meni, Sid i Dijego moraće da napuste svoj dom i krenu u nove avanture i to >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u egzotične zemlje u kojima upoznaju mnoštvo novih likova.

Film će biti i sinhronizovan na srpski, a glasove glavnim junacima će pozajmiti već poznata ekipa glumaca iz prethodnih delova.

Glas glavnom junaku, mamutu Meniju, pozajmio je glumac Nikola Đuričko, lenjivcu Srđan Miletić.

Voji Brajoviću studio "20th Century Fox" poverio je ulogu tigra Dijega, dok Isidora Minić sihronizuje mamuta Eli.

Ovo je peti po redu animirani film "Ledeno doba". Prethodni deo ove franšize pogledalo je više od 200.000 ljudi, što ga čini jednim od najuspešnijih animiranih filmova u Srbiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.