Stefanović stigao u Čile: Startuje poslednja faza naše borbe

Izvor: B92, 13.Okt.2019, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović stigao u Čile: "Startuje poslednja faza naše borbe"

Santjago -- Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, koji predvodi srpsku delegaciju, večeras je doputovao u Čile, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Stefanović je doputovao u Čile gde se održava Generalna skupština Interpola i tim povodom na svom tviter profilu poručio da će se Srbija do poslednjeg momenta boriti da takozvano Kosovo ne postane članica Interpola.

"Upravo startuje poslednja faza naše borbe! Daćemo sve od sebe da takozvano >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kosovo ne uspe u svojim namerama. Borićemo se do poslednje sekunde glasanja", poručio je Stefanović.

Srpska delegacija od sutra će početi sa intenzivnim diplomatskim aktivnostima u Santjagu kako bi i ove godine sprečila lažnu državu Kosovo da bude primljeno u članstvo u Interpolu.

Generalna skupština Interpola održava se od 15. do 18. oktobra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.