Izvor: B92, 24.Jan.2024, 11:48

Stefanović se žali da Vučić okreće Srbiju ka Rusiji, a na protestima opozicije se vijori zastava Majdana VIDEO

Beograd -- Đilasov čovek, Borko Stefanović tvrdi da Vučić okreće Srbiju ka Rusiji, dok se istovremeno na protestima opozicije vijori zasatava Majdana.

"Na međunarodnom planu nije samo stvar Vučiću lično otežati, nego je stvar da (zapadni) svet vidi da ovaj čovek pokušava da nas okrene ka Rusiji, i to otvoreno, u smislu borbe protiv zamišljenog, imaginarnog, nepostojećeg Majdana i ostalih besmislica", rekao je Borko Stefanović Da parafraziramo onu čuvenu izreku: >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ako postavljate šatore po ulicama kao na Majdanu, ako tražite pomoć Zapada kao na Majdanu, ako vam se na protestima vijori zastava Majdana - onda je to sigurno vaša verzija Majdana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stefanović se žali da Vučić okreće Srbiju ka Rusiji, a na protestima opozicije se vijori zastava Majdana VIDEO

Izvor: B92, 24.Jan.2024

Beograd -- Đilasov čovek, Borko Stefanović tvrdi da Vučić okreće Srbiju ka Rusiji, dok se istovremeno na protestima opozicije vijori zasatava Majdana..."Na međunarodnom planu nije samo stvar Vučiću lično otežati, nego je stvar da (zapadni) svet vidi da ovaj čovek pokušava da nas okrene ka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.