Stefanović napustio DS

Izvor: Akter, 10.Dec.2015, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović napustio DS

Doskorašnji šef poslaničkog kluba Demokratske stranke u Skupštini Srbije Borislav Stefanović izjavio je danas da je napustio stranku, ali će zaržati poslanički mandat

Stefanović je novinarima u Skupštini Srbije rekao da je kap koja je prelila čašu bila odluka da Bojan Dimitrijević, "najveći poštovalac Milana Nedića", bude nosilac liste DS na Čukarici.

Odluku o napuštanju stranke Stefanović je objavio i na svom tviter nalogu.

Danas sam podneo ostavku na mesto potpredsednika Demokratske stranke i nisam više njen član. Sve najbolje im želim napisao je Stefanović.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borislav Stefanović napustio DS

Izvor: Beta, 10.Dec.2015

Poslanik Borislav Stefanović napustio je Demokratsku stranku, ali će mandat poslanika zadržati.Stefanović je novinarima u Beogradu rekao da će narednih dana krenuti da prikuplja potpise za formiranje pokreta i da će nastaviti aktivnosti na formiranju levice u Srbiji, za šta ima ogromnu podršku.Prema...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.