Stefanović jednoglasno smenjen, novi šef Nataša Vučković

Izvor: Politika, 10.Nov.2015, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović jednoglasno smenjen, novi šef Nataša Vučković

 BEOGRAD – Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Borislav Stefanović izjavio je danas da praktično više nije šef poslaničke grupe demokrata u parlamentu, a da će njegov dalji potezi zavisiti od budućih dešavanja u stranci.

Stefanović je novinarima u parlamentu kazao da nije zvanično smenjen glasanjem u poslaničkoj grupi, ali da je određena skupštinska dokumenta potpisao njegov zamenik Dejan Nikolić, iako je on bio prisutan u parlamentu.

„Smatram da više >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << nisam na čelu poslaničke grupe DS i ne bih ih više zadržavao”, kazao je Stefanović.

On je kao organizatore čitave procedure imenovao Nikolića, Gordanu Čomić i Balšu Božovića, poslanike demokrata.

Stefanović je kazao da ne napušta DS i da je reč samo o mestu šefa poslaničke grupe.

„Svi moji potezi videće se veoma brzo i oni ne zavise od mene, već od DS”, naveo je Stefanović.

----------------------------------

Čomić: Niko nije smenjen

BEOGRAD – Poslanica DS Gordana Čomić demantovala je danas tvrdnje Borislava Stefanovića da je smenjen sa pozicije šefa poslaničkog kluba te stranke, navodeći da se on grubo našalio sa novinarima i da je u pitanju nesporazum.

„Poslanički klub DS radi redovno i jutros smo imali sastanak bez predsednika, što je uobičajeno, jer imamo i zamenika šefa poslaničkog kluba”, rekla je Čomić novinarima.

„U pitanju je nesporazum, ali očigledno dovoljno dubok da bi se Stefanović grubo našalio sa vama. Smenjen nije niko, uvređenih verovatno ima. To je pitanje za Borka Stefanovića.”, rekla je Čomić.

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Praktično sam smenjen sa mesta šefa poslanika

Izvor: Akter, 10.Nov.2015

Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Borislav Stefanović izjavio je danas da praktično više nije šef poslaničke grupe demokrata u parlamentu, a da će njegov dalji potezi zavisiti od budućih dešavanja u stranci..Stefanović je novinarima u parlamentu kazao da nije zvanično smenjen glasanjem...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.