Stefanović i Roko o migrantskoj krizi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2016, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović i Roko o migrantskoj krizi

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije  Nebojša Stefanović  sastao se danas sa regionalnim koordinatorom za zapadni Balkan Regionalne kancelarije IOM u Sarajevu, Đankarlom Rokom sa kojim je razgovarao o iznalaženju optimalnih rešenja za migrantsku krizu.

Kako je saopštio biro MUP-a za saradnju s medijima, Stefanović i Roko su razgovarali i o zajedničkom izlasku u susret budućim izazovima na tom planu.

Roko, koji je u našu zemlju došao nakon poseta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Grčkoj i Albaniji, informisao je ministra Stefanovića o aktuelnoj situaciji u vezi sa velikim prilivom migranata u Evropu.

Ministar je tom prilikom izrazio zahvalnost na pomoći i saradnji koju IOM pruža našem Ministarstvu, naglasivši da je podrška te organizacije od izuzetnog značaja za našu zemlju, kao i da Srbija želi da bude konstruktivan partner u rešenju koje je neophodno naći na nivou Evrope.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.