Stefanović: Sve članice vladajuće koalicije bi trebalo da glasaju za izbor nove vlade

Izvor: Blic, 25.Jun.2017, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Sve članice vladajuće koalicije bi trebalo da glasaju za izbor nove vlade

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da bi sve članice vladajuće koalicije trebalo da glasaju za izbor nove vlade i dodao da se odnos prema koaliciji upravo pokazuje prilikom glasanja za budžet i Vladu.

Nakon vežbe pripadnika policije na Adi Cigaliji Stefanović, koji je visoki funkcioner Srpske napredne stranke, izjavio je da članice vladajuće koalicije glasanjem za vladu pokazuju da podržavaju njenu politiku, a ne samo pojedina kadrovska rešenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Na pitanje da li neko ko ne podrži izbor Ane Brnabić za predsednicu Vlade može da ostane u vladajućoj koaliciji, Stefanović je rekao da je to pitanje pre svega za te stranke i dodao da će se Vlada Srbije ubuduće na osnovu toga opredeljivati za određene mere.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Svaka stranka ima pravo da samostalno glasa

Izvor: B92, 25.Jun.2017

Beograd -- Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da bi sve članice vladajuće koalicije trebalo da glasaju za izbor nove Vlade...Osim toga, on je dodao i da se odnos prema koaliciji upravo pokazuje prilikom glasanja za budžet i Vladu...Nakon vežbe pripadnika policije na Adi...

Nastavak na B92...

Stefanović: Svi iz vladajuće koalicije bi trebalo da glasaju za izbor nove Vlade Srbije

Izvor: Beta, 25.Jun.2017

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da bi sve članice vladajuće koalicije trebalo da glasaju za izbor nove Vlade i dodao da se odnos prema koaliciji upravo pokazuje  prilikom glasanja za budžet i Vladu. Nakon vežbe pripadnika policije na Adi Cigaliji Stefanović,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.