Stefanović: Srbija je sigurna i stabilna za sve građane

Izvor: Blic, 08.Jan.2016, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Srbija je sigurna i stabilna za sve građane

Srbija će ostati stabilna, sigurna i bezbedna zemlja za sve svoje građane, ali i za sve one koji u nju dođu, poručio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, nakon najnovijih terorističkih pretnji.

Stefanović je naglasio i da će srpska policija nastaviti da bude najsigurniji bedem zaštite svih građana.

"Važno je da građani Srbije znaju da Žandarmerija i policija rade svoj posao maksimalno dobro. Trudimo se da ne osete bilo kakvo uznemiravanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ili ugroženost“, rekao je on nakon obilaska Komande Žandarmerije.

Nakon sastanka sa komandantom Goranom Dragovićem, kome je prisustvovao i v.d. direktora policije Vladimir Rebić i starešine Žandarmerije, ministar je izjavio da se razgovaralo o bezbednosnim aspektima i izazovima koji očekuju Srbiju u narednom periodu.

"Žandarmerija je jedna od jedinica koje su kičma bezbednosti Srbije, a vidim da su maksimalno posvećeni poslu. Naš interes je da povećamo obučenost i opremljenost Žandarmerije i policije kako bi odgovorili na sve što nas čeka u budućnosti”, rekao je Stefanović, a prenosi MUP.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Srbija će ostati stabilna

Izvor: Studio B, 08.Jan.2016

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da će nakon najnovijih terorističkih pretnji Srbija ostati stabilna, sigurna, bezbedna zemlja za sve građane, kao i za sve one koji u nju dođu..."Važno je da građani Srbije znaju da Žandarmerija i policija rade svoj posao maksimalno dobro....

Nastavak na Studio B...

"Srbija je sigurna i stabilna za sve građane"

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jan.2016

"Srbija će ostati stabilna, sigurna i bezbedna zemlja za sve svoje građane, ali i za sve one koji u nju dođu" poručio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, nakon najnovijih terorističkih pretnji...Stefanović je naglasio i da će srpska policija nastaviti da bude najsigurniji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.