Stefanović: Nisam čuo za vanredne parlamentarne izbore u Srbiji

Izvor: Telegraf.rs, 12.Maj.2017, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Nisam čuo za vanredne parlamentarne izbore u Srbiji

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da nije čuo da neko pominje vanredne parlamentarne izbore i da očekuje da će Aleksandar Vučić kada preuzme dužnost predsednika Srbije predložiti mandatara.

- Očekujem da će Aleksandar Vučić kada preuzme dužnost predsednika Srbije obaviti konsultacije sa poslaničkim grupama i nakon toga predložiti mandatara za sastav vlade - rekao je Stefanović novinarima u Beogradu.

Odlazeći premijer Aleksandar Vučić bi trebalo 31. maja da pred poslanicima položi zakletvu čime će početi njegov petogodišnji mandat predsednika Srbije.

(Telegraf.rs/Beta)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Stefanović: Nisam čuo da neko pominje izbore

Izvor: B92, 12.Maj.2017

Beograd -- Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio da nije čuo da neko pominje vanredne parlamentarne izbore...On takođe očekuje da će Aleksandar Vučić, kada preuzme dužnost predsednika Srbije, predložiti mandatara..."Očekujem da će Aleksandar Vučić kada preuzme dužnost...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.