Stefanović: Janković politikant koga skupo plaćamo

Izvor: Studio B, 11.Maj.2015, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Janković politikant koga skupo plaćamo

Ministar unutrašnih poslova Nebojša Stefanović rekao je da mu je žao što zaštitnik građana Saša Janković svaku izjavu koristi za neku vrstu slanja političkih poruka ili napada na vojsku i policiju.

"Ne znam kako bih to drugačije ocenio nego kao politikanstvo", rekao je Stefanović novinarima u Palati Srbija.

Stefanović je dodao da je očekivao da će Janković odgovorno obavljati svoj posao, međutim, kako kaže, očigledno je da se ombudsman iz dana u dan >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << bavi samo svojim političkim viđenjima i predviđanjima.

Kako je rekao, politikantske kvalifikacije koje daje ombudsman govore da u budućnosti moramo mnogo više da radimo na tome da na čelu nezavisnih institucija imamo profesionalce a ne politikante.

"Rekao bih jefitine politikante, ali skupo ga plaćamo, pa ne mogu to da kažem", rekao je Stefanović.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.