Izvor: Kurir, 24.Dec.2009, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štednja

BEOGRAD - Članovi kabineta premijera Mirka Cvetkovića tokom 2009. godine vozili su se isključivo u „starim“ limuzinama, saznaje Kurir! Da li zbog krize ili nečeg drugog, tek ekipa iz Nemanjine 11 ove godine nije kupila nijedan novi službeni automobil. Iz Uprave za zajedničke poslove republičkih organa, na pitanje koliko je novih vozila Vlada Srbije nabavila tokom 2009. godine i koliko je to koštalo, Kuriru je zvanično odgovoreno - nijedno!  

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ministri štede vožnjom u "starim" limuzinama

Izvor: Glas javnosti, 24.Dec.2009

BEOGRAD - Ministri u Vladi Srbije tokom 2009. godine vozili su se isključivo u "starim" limuzinama, saznaje Glas javnosti. Da li je reč o meri u borbi protiv ekonomske krize ili o nečemu drugom, tek članovi kabineta Mirka Cvetkovića ove godine nisu kupili nijedan novi službeni automobil. Iz Uprave...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.