Stanković: Brže rešavati probleme običnih ljudi

Izvor: Blic, 17.Apr.2012, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković: Brže rešavati probleme običnih ljudi

Predsednički kandidat Ujedinjenih regiona Srbije Zoran Stanković izjavio je danas u Kačarevu da će jaki regioni efikasnije i brže rešavati probleme običnih ljudi i ocenio da Srbija ne može da bude jaka država ako je veći deo zemlje zapostavljen i zaostaje.

Vreme je da Srbija dobije predsednika svih građana. Vreme je da svi građani osećaju predsednika kao svog čoveka i da svi regioni budu podjednako razvijeni, da nezaposlenost i problemi budu rešavani u okviru >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jakih regiona, a sami regioni moraju međusobno da sarađaju i na taj način prave jaku Srbiju, rekao je Stanković.

On je istakao da će osnova njegovog predsedavanja biti u poštovanju zakona, uvođenju reda, zaštiti suvereniteta Srbije, ali da će posvećenost jačanju regiona biti osnovna nit u svim tim prioritetima, saopštili su URS

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković: Predsednik svih građana

Izvor: Mondo, 17.Apr.2012

Kandidat URS-a za predsednika Republike Zoran Stanković izjavio u Kačarevu da će jaki regioni efikasnije i brže rešavati probleme običnih ljudi, jer su bliži narodu, kao i da je vreme da Srbija dobije predsednika svih građana.

Nastavak na Mondo...

Od đaka pešaka do kandidata za predsednika

Izvor: Mondo, 18.Apr.2012, 16:02

Kandidat Ujedinjenih regiona Srbije za predsednika Republike Zoran Stanković izjavio je danas u Šapcu da mladi u svim regionima moraju da imaju jednake šanse za obrazovanje i za pronalaženje posla.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.