Izvor: Blic, 01.Jun.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štajner: Srbi u Vladi sredinom juna

Štajner: Srbi u Vladi sredinom juna

BEOGRAD - Specijalni izaslanik generalnog sekretara UN za Kosovo Mihael Štajner rekao je juče da bi predlog da Kosovo dobije status posmatrača u SE podržao samo ukoliko se radi o praktičnim razlozima, ali da 'treba povući liniju pred svakim pitanjem koje postaje politizovano i provlači zaključak o konačnom statusu Kosova'. On je rekao da sredinom juna očekuje da će predstavnici Srba sa Kosova u Vladi i kabinetu Unmika započeti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa radom.

Predstavnici Unmika i vlasti u Beogradu potpisali su juče Protokol o policijskoj saradnji Unmika i vlada SRJ i Srbije i Privremeni sporazum Železničko-transportnog preduzeća Beograd i UNMIK železnica. Prilikom potpisivanja sporazuma u Beogradu, Štajner i Nebojša Čović ocenili su da će ti dokumenti doprineti boljoj saradnji Beograda i Prištine. I. C.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.