Stabilnost regiona za napredak

Izvor: Akter, 04.Avg.2015, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stabilnost regiona za napredak

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorkom Francuske Kristin Moro

Vučić joj je zahvalio na podršci Francuske našoj zemlji i, izrazivši brigu za situaciju u regionu, naglasio da budući napredak Srbije zavisi od regionalne stabilnosti.

Vučić je u razgovoru istakao da će Vlada Srbije nastaviti da vodi odgovornu politiku koja će doprineti da zapadni Balkan bude politički i ekonomski stabilan, saopštila je Vlada Srbije.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << />Moro je Vučiću uručila original pisma francuskog premijera Manuela Valsa, u kojem se ističe podrška Srbiji u njenim projektima za budućnost, stoji u saopštenju.

Ona je istakla da Francuska veoma ceni rad Vučića na dva koloseka- izgradnji zajedničke budućnosti u regionu i sprovođenju reformi.

Vučić i Moro konstatovali su da su politički odnosi Srbije i Francuske veoma dobri, a razgovarali su i o napretku zajedničkih privrednih projekata o kojima je bilo reči tokom posete premijera Valsa Srbiji prošlog novembra, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.