Izvor: Danas, 06.Mar.2024, 16:09

Šta to Orlić zna, a ostalih 249 poslanika ne znaju: Zašto se od opozicije krije da će nastavak konstitutivne sednice uslediti 12.marta

Sednice Skupštine Srbije doći će "jako brzo“, reč je o danima. Ljudi mogu da budu mirni, mi formiramo i Skupštinu i Vladu i sve kako sleduje u skladu sa onim što je narod rekao, objasnio je Vladimir Orlić, bivši predsednik Skupštine Srbije i jedan od 250 poslanika novog parlamenta. Ono što zna Orlić, ne znaju i poslanici opozicije, iako bi trebalo, već iz državnih medija saznaju da bi nastavak konstitutivne sednice parlamenta i izbor novog predsednika Skupštine Srbije mogao da usledi 12. marta.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.