Izvor: Blic, 06.Okt.2016, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je to Vučića najviše nerviralo, ali se sada oko toga više NE SEKIRA

Premijer Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da je prestao da se nervira zbog kritika, jer je navikao na primenu dvostrukih aršina.

On je, u izjavi novinarima u Senti, na pitanje da li očekuje napade opozicije, naglasio da se pre dve godine "strašno sekirao".

- „To su ljudi primetili i rekli da pokazujem slabost i nervozu, a ja sam mislio da pokazujem razliku između nas i drugih, da nisu svi lopovi i kriminalci, onda kada sam se bunio za izveštaj o Zapadnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Tamnavi i lažnih prijava o korupciji, gde je Svetska banka rekla da je sve u redu. To me je toliko pogodilo da sam svugde iznosio dokaze. Sada sam naučio na dvostruke standarde, da morate da budete krivi za sve“ - rekao je Vučić.

Pročitajte još

On je ukazao da smo mi narod koji i danas slavi "onoga koji je postao junak jer je 26 puta izbo ženu nožem i bacio je preko terase, a reč je o Aleksandru Obrenoviću i njegovoj supruzi Dragi Mašin, a mi pišemo knjige o ubici".

- To je Srbija“ - konstatovao je Vučić.

Pročitajte još

Takođe je ponovo spomenuo da se na javnom servisu nije moglo videti linčovanje glavnog i odgovornog urednika pre 15 ili 16 godina, "zato što istina ne prija...".

- „Nećete promeniti istinu time što ćete je staviti u fijoku. Možete reći da je odvratan Vučić, a super drugi, ali taj odvratni Vučić ima rast od 2,6 sa suficitom u budžetu, a oni su doveli državu do bankrotstva“ - rekao je Vučić i dodao da su to činjenice, koje možete voleti ili mrzeti, ali ostaju činjenice.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.