Srušićemo zakon!

Izvor: Kurir, 31.Avg.2009, 07:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušićemo zakon!

BEOGRAD - Sve srpske opozicione stranke, osim LDP, najavile su da će se danas pojaviti u Skupštini u punom sastavu i da će glasati protiv

Konačna računica

Poslanička grupa Zajedno za Srbiju i G17 plus imaju zajedno 102 glasa u Skupštini. Pod pretpostavkom da se svi poslanici danas pojave u klupama, za izglasavanje zakona biće potrebna 126 glasova. Do te cifre doći će se uz 12 poslanika LDP, šest poslanika manjina (bez Rize Halimija), ali i pet poslanika >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << PUPS, odnosno Vladanom Batićem, koji je najavio da će podržati zakon ukoliko se usvoje predloženi amandmani. Samostalni poslanik Jovan Damjanović potvrdio nam je juče da neće glasati za ovaj zakon, jer ga ne smatra demokratskim.

Deda otišao u grad

Kako Kurir saznaje, danas, uoči skupštinskog zasedanja, mogla bi biti održana sednica Vlade Srbije, na kojoj bi nepoćudnom Jovanu Krkobabiću jasno bilo stavljeno do znanja da njegovi poslanici moraju da glasaju za zakon o informisanju. Kakav će biti konačan stav PUPS, juče nije bilo moguće saznati. Poslanici su ponavljali da će uoči glasanja doneti stav, tek kad budu videli koji će amandmani biti usvojeni.  U pokušaju da od lidera PUPS Jovana Krkobabića saznamo nešto više, pozvali smo ga na mobilni telefon, ali nam je njegova supruga rekla:

- Deda je otišao u grad, nije poneo mobilni!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.