Srpska zastava u Jerusalimu, Vučić sa svetskim liderima (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 23.Jan.2020, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska zastava u Jerusalimu, Vučić sa svetskim liderima (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, objavio je večeras na Instagramu zajedničku fotografiju sa svetskim državnicima posle svečane večere Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, objavio je večeras na Instagramu zajedničku fotografiju sa svetskim državnicima posle svečane večere koju je u čast održavanja Petog svetskog foruma o Holokaustu "Sećanje na Holokaust - borba protiv antisemitizma" organizovao predsednik Izraela.Vučić je na nalogu „budućnostsrbijeav“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << objavio i posebnu fotografiju na kojoj se rukuje sa izraelskim predsednikom Ruvenom Rivlinom.Vučić je takođe objavio i fotografiju sa projekcijom srpske zastave na zidinama Starog grada i natpisa "Dobrodošli u Jerusalim".„Hvala na divnoj dobrodošlici!“, napisao je predsednik uz tu fotografiju.Svečanoj večeri, koju je organizovao izraelski predsednik, prisustvovalo je oko 40 svetskih lidera, a Vučić je objavio i fotografije susreta sa više državnika.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić položio venac žrtvama Holokausta u centru Jad Vašem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio je danas venac u spomen žrtvama Holokausta u Memorijalnom centru "Jad Vašem" u Jerusalimu, gde se održava ceremonija obeležavanja 75. godišnjice oslobođenja koncentracionog logora Aušvic...Vučić je bio među brojnim svetskim državnicima koji su...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.