Srpska delegacija na zasedanju Skupštine Saveta Evrope

Izvor: S media, 26.Apr.2010, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska delegacija na zasedanju Skupštine Saveta Evrope

Stalna delegacija Skupštine Srbije u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope učestvuje na drugom redovnom zasedanju Parlamentarne skupštine te organizacije, koje počinje danas i trajaće do 30. aprila, najavljeno je iz republičkog parlamenta.

U delegaciji Skupštine Srbije, koju predvodi Dragoljub Mićunović, nalaze se poslanici Miloš Aligrudić, Željko Ivanji, Dragan Todorović, Nataša Vučković i Elvira Kovač.

Parlamentarci Saveta Evrope raspravljaće o >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << posledicama svetske ekonomske krize, sa posebnim osvrtom na njene socijalne aspekte, položaj žena i migracije u Evropi.

Na dnevnom redu su i izveštaj o položaju migranata i izbeglica, o diskriminaciji na osnovu seksualne orijentacije i polnog identiteta, zaštiti službenika koji ukaziju na korupciju i druge nepravilnosti u radu.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.