Srednjoškolci u Somboru učestvovali u kreiranju budžeta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2019, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srednjoškolci u Somboru učestvovali u kreiranju budžeta

Somborski srednjoškolci učestvovali su prvi put u javnoj raspravi o planu budžeta tog grada za 2020. godinu, a učenici su mogli da predlože projekte, i putem glasanja odaberu one za koje smatraju da su im najpotrebniji za rad i boravak u školi.

Nabavka sportske i kompjuterske opreme, pribora za praktičnu nastavu ili sređivanje toaleta i dvorišta, samo su neki od predloga koji su se našli na glasačkim listićima, navodi se u saopštenju Grada Sombora.

Predlozi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa najviše glasova su uključeni u budžet za narednu godinu.

Somborski srednjoškolci su se 7. decembra izjasnili o tome šta je najpotrebnije unaprediti u njihovim školama, a što može biti finansirano iz lokalnog budžeta.

Sombor je, inače, u saradnji sa Projektom za odgovornu vlast Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) omogućio učenicima srednjih škola na teritoriji tog grada da učestvuju u javnoj raspravio o planu budžeta za 2020. godinu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.