Izvor: B92, 29.Okt.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srećković: Ohrabrujemo investiranje

Beograd -- Ministar za dijasporu Srđan Srećković izjavio je da investicije dijaspore od 2000. nisu bile velike, ali da će država učiniti sve da ohrabri ulaganje u Srbiju.

Predstavljajući rezultate svog ministarstva u prvih sto dana rada, on je rekao da je sada veoma povoljan trenutak za ulazak na srpsko tržište, jer se sada stvaraju odnosi na tržištu i onaj ko ulaže sada, steći će prednost. "Nema sumnje da ih je ohrabrila činjenica da je formirana proevropska vlada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smanjuje rizike", rekao je ministar Srećković.

"Mislim da je našim ljudima potrebno još malo ohrabrenja i od Ministarstva i od svih državnih organa, da ćemo da garantujemo ekonomsku izvesnost za državu Srbiju, a što se više budemo kretali ka EU, rizik za ulaganje će biti sve niži", zaključio je Srećković.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.