Izvor: B92, 18.Maj.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srbiji se žuri"

Valjevo -- Na Trgu vojvode Mišića u Valjevu sinoć je počela kampanja takozvane Liberalno-demokratske frakcije Demokratske stranke.

Ta frakcija okupljena je oko bivšeg potredsednika DS-a Čedomira Jovanovića, a kampanja se vodi pod nazivom "Srbiji se žuri". Jovanović je pred nekoliko stotina Valjevaca optužio premijera Srbije Vojislava Koštunicu da je najveća prepreka na putu Srbije u Evropsku uniju.

Jovanović je oštro kritikovao i neke ministre, posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << policije Dragana Jočića, pravde Zorana Stojkovića i prosvete Slobodana Vuksanovića, i rekao da su, po onome šta su ranije radili, poslednji koji treba da se bave tim poslovima. Jovanović je predsednika Srbije i lidera DS-a Borisa Tadića optužio da je kohabitacijom s Vladom vratio u život Vojislava Koštunicu i njegovu Demokratsku stranku Srbije.

Jovanović kaže da LDF ima oko stotinak lokalnih odbora u Srbiji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.