Srbijagas će obavestiti javnost o nabavkama gasa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2009, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srbijagas" će obavestiti javnost o nabavkama gasa

BEOGRAD - Javno preduzeće "Srbijagas" saopštilo je danas da će odmah, po okončanju vanredne situacije, obavestiti javnost o svim uslovima interventne nabavke prirodnog gasa, "s obzirom da se u javnosti plasiraju dezimformacije i špekulacije".

"Javnost će biti obaveštena o cenama i količinama prirodnog gasa, odnosto o ino-dobavljačima, uslovima plaćanja i periodima isporuke gasa", navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Srbijagas: "Objavićemo cenu gasa"

Izvor: B92, 12.Jan.2009

Beograd -- Srbija plaća oko 500 dolara za 1.000 kubika gasa koji stiže iz Mađarske i Nemačke, kaže generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović...Srbijagas: Dezinformacije i spekulacije u javnosti..Bajatović je rekao da Srbija za oko pet miliona kubika gasa koji dobija svakog dana od Mađarske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.