Srbija ključ stabilnosti u regionu

Izvor: S media, 24.Jul.2009, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija ključ stabilnosti u regionu

"Predstavnici Vlade SAD podržali evropske i evroatlantske integracije Srbije i istakli da je uspešna, jaka, demokratska, evropska Srbija ključ stabilnosti u regionu", izjavio portparol Tužilaštva za ratne zločine Bruno Vekarić.

Vekarić je rekao da su predstavnici vlade SAD svoju podršku izneli na sastanku sa delegagacijom iz Srbije, direktorom za centralnu i jugoistočnu Evropu i najvišim zvaničnicima Stejt dipartmenta.

On je naveo da će se ministarka pravde >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Srbije Snežana Malović, tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević susresti popodne sa dosadašnjim i sa novoimenovanim ambasadorom za ratne zločine SAD Stefanom Repom.

Prema njegovim rečima, delegacija pravosudja Srbije dobila je jaku podršku ministra pravde SAD Erika Holdera za sprovodjenje reforme pravosudja.

Ministarka pravde Srbije Snežana Malović i predstavnici srpskog pravosudja od 20. jula borave u četvorodnevnoj radnoj poseti SAD.

Srpska delegacija u kojoj su i vršilac dužnosti republičkog javnog tužioca Slobodan Radovanović, predsednik Okružnog suda u Beogradu Siniša Važić, tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević i tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević boraviće u SAD do 24. jula.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.