Srbija je nezavisna, dok sam ja šef države neće stranci u našoj zemlji da vode politiku!

Izvor: BKTV News, 15.Okt.2017, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srbija je nezavisna, dok sam ja šef države neće stranci u našoj zemlji da vode politiku!"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je suština politike za koju se zalaže nezavisna Srbija i da dok je on na njenom čelu, neće dozvoliti da se u to mešaju stranci.

"Suština politike za koju se zalažem je nezavisna Srbija. Nezavisna, ne samo u svojim granicama, već pre svega u odlučivanju i brizi za svoj narod. Ako to neko ne može da razume, onda je to njegov problem. Neka svi znaju: vodićemo jedinstvenu - srpsku politiku, u koju se stranci neće mešati >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << dok sam ja na čelu države!", rekao je Vučić u intervjuu za sutrašnje izdanje "Večernjih novosti".

Upitan da prokomentariše da li se ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot, javnim prekorom ministra odbrane Aleksandra Vulina, direktno umešao u unutrašnje stvari Srbije, Vučić je kazao da ne misli i da je ceo slučaj podignut na mnogo viši nivo.

"To je podignuto na mnogo viši nivo nego što zaslužuje. Skot ništa posebno novo nije rekao. To su njegovi poznati stavovi. Ali u našoj zemlji stranci neće voditi politiku", rekao je Vučić.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.