Izvor: B92, 15.Okt.2009, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija domaćin zasedanja OEBS-a?

Beograd -- Moguće je da Srbija bude domaćin jednog od narednih zasedanja OEBS-a, najavila je članica delegacije Srbije u parlamentarnoj skupštini OEBS-a Gordana Čomić.

"Iz Atine stiže dobra vest da je Srbija ušla u proceduru kao domaćin nekih budućih susreta OEBS-a", rekla je Čomićeva Tanjugu, koja je u delegaciji Skupštine Srbije boravila na zasedanju OEBS-a.

Prema njenim rečima, ključne teme OEBS-a, koji je zasedao od 9. do 12. oktobra u glavnom gradu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Grčke, bile su energetska sigurnost, bezbednost i obezbeđivanje dovoljne energije od "Vankuvera do Vladivodstoka".

Ona je ukazala da je bilo reči i o regulativi u toj oblasti, kako upotreba energije ne bi štetila životnoj sredini.

"Nadam se da će i na zimskom sastanku u Beču, u februaru 2010. godine, biti dobrih odluka i vesti za Srbiju", kazala je Čomićeva.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.