Sramota!

Izvor: Kurir, Tanjug, 26.Dec.2009, 07:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sramota!

BEOGRAD - Radisavu Rodiću juče je produžen pritvor za još mesec dana, a kao razlog je navedeno da bi sa slobode mogao da utiče na svedoke! Krivično veće Okružnog suda u Beogradu odredilo je treći mesec pritvora za osnivača Kurira i Glasa javnosti na osnovu zahteva tužilaštva da se saslušaju dva nova svedoka.  

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ima li kraja torturi?

Izvor: Glas javnosti, 26.Dec.2009

BEOGRAD - Krivično veće Okružnog suda u Beogradu odredilo je treći mesec pritvora za osnivača Glasa javnosti i Kurira Radisava Rodića na osnovu zahteva tužilaštva da se saslušaju dva nova svedoka...U Rodićevom advokatskom timu kažu da su, pošto su pre dva dana saslušani svedoci zbog kojih...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.