Spreman sam da idem na poligraf VIDEO

Izvor: B92, 02.Avg.2021, 23:49

"Spreman sam da idem na poligraf" VIDEO

Beograd -- Aleksandar Vučić je najavio da će u njegovo i ime ministra Aleksandra Vulina neko podneti krivične prijave za slučaj Belivuk.

Potvrđeno je da će to biti Vučević i Komlenski.

Razlog za taj potez jeste to da građani u sudskom postupku jasno vide sve dokaze u vezi sa tim ko i zašto laže u slučaju Belivuk, sve pipke mafijaške hobotnice, spregu monstruoznog kriminalnog klana sa raznim političkim i drugim centrima moći, precizira Vučević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Doneli smo odluku. Kao i u slučaju Jovanjica, podnećemo krivičnu prijavu protiv nas. Naći ćemo nekog od naših kolega to da uradi, kako bi izneli sve što su rekla ta lica, ali i tajkunski političari", rekao je juče Vučić.

Reagujući na tvrdnju ministra odbrane da je FBI učestvovao u praćenju Belivuka, Vučić je objasnio da ta služba nije ništa uradila u istrazi već da je samo obavestila naše službe o aplikaciji ANOM, za koju su kriminalci mislili da je sigurna, a bila je pod kontrolom CIA.

Vučić je objasnio da su na slučaju Belivuka radile samo naše službe i da im se zahvaljuje na tome što su uradili.

On je dodao da je spreman da se podvrgne poligrafskom ispitivanju kako bi odgovorio da li se ikada video sa Belivukom i Miljkovićem.

Opširnije u video prilogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.