Izvor: Blic, 08.Jun.2023, 13:35

Sporna izjava Mikija Aleksića o Vučićevoj poseti OŠ "Vladislav Ribnikar: Objavljena slika sa upisa u knjigu žalosti (FOTO)

Miki Aleksić, jedan od predvodnika opozicije, izjavio je danas da "ne veruje" da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru posle masakra. S druge strane, Vučić je ranije ispričao da je otišao u školu, upisao se u knjigu žalosti i video mesto zločina. Nakon što je osvanula sporna izjava Mikija Aleksića, Kurir je danas objavio fotografiju na kojoj se vidi Vučić prilikom upisivanja u knjigu žalosti u prepoznatljivom holu škole "Vladislav Ribnikar".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fotografija dokaz da je Vučić bio u Ribnikaru, Aleksić iznosi neistine

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Jun.2023

BEOGRAD – Fotografija u koju je Tanjug danas imao uvid dokazuje da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio Osnovnu školu “Vladislav Ribnikar” posle masakra koji se u njoj dogodio, čime se negiraju tvrdnje koje se iznose u javnosti da nije posetio školu. Vučić je i sam nedavno saopštio...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Mediji: Nove fotografije dokazuju da je Vučić bio u Ribnikaru i da Nova S sramno laže

Izvor: B92, 08.Jun.2023

Kurir je danas objavio fotografiju u kojoj se vidi da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio OŠ "Vladislav Ribnikar“ na Vračaru nakon masakra...Kako navodi pomenuti portal, fotografiju su objavili kao ključnu informaciju koja je dala odgovor na pitanje koje se pojavilo u javnosti – da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.